/ Archive

Fagdag på Kvarteret 2016

UTDANNING / Written by 17.02.16

I samarbeid med GCE Subsea og Høgskolen i Bergen arrangerte Bunnsolid en innholdsrik fagdag for undervannsteknologistudenter torsdag 11. Februar. Dagen ble startet med en kort introduksjon fra Bunnsolidleder Monica Gustavsen sammen med støttespiller Gisle Nondal fra GCE Subsea. Det ble etterfulgt av bedriftspresentasjoner fra flere bedrifter, noe som er blitt faste innslag og en stor del av fagdagen. Til slutt var det tapas for sultne kropper og mulighet for å snakke med bedriftene på deres stands.

Det ble snakket en del om hvilke utfordringer subseaindustrien nå står ovenfor, og at det kan komme mye godt ut av denne situasjonen i form av nyskapning og samarbeid på tvers av bedrifter. I mellomtiden gjelder det for studentene å ikke ligge på latsiden, men fortsette å jobbe og  bruke tiden sin godt. Det er fortsatt viktig å gi en innsats selv om markedet per dags dato er som det er.  Noen vil kanskje i tillegg se litt mot utlandet, ta en mastergrad eller finne andre måter på å utnytte tiden sin.

Vi fikk også et teknisk innblikk i hva de ulike bedriftene jobber med. Det er meget motiverende for de fremmøtte studentene å se hva de har lært på skolen kan brukes til i arbeidslivet. Det skal sies at det jobbes med mye spennende teknologi og utvikling.

Tusen takk til Aker Solution, Expro, Transmark Subsea, Welltec, DOF Subsea, ClampOn, WiSub og Gassco. Utrolig kjekt å se at så mange bedrifter vil møte opp og fortelle om sin hverdag. Ikke minst var det flott å se at så mange som 100 studenter deltok på arrangementet.

En spesiell takk til Gisle Nondal og GCE for gjennomførelsen, dette betyr mye for oss studenter.

Vi takker for en flott dag, og håper på like stor suksess til neste år.

 

Bedriftene holder stand

Bedriftene holder stand

Tapas fra Le Chef

Tapas fra Le Chef

Studenter benytter anledningen til å snakke med bedrifter

Studenter benytter anledningen til å snakke med bedrifter

IMG_4215

 

 

/ About the blogger
Bunnsolid Media Medieansvarlig, Bunnsolid

/ Comment