/ Archive

Workshop i Brasil

UTDANNING / Written by 09.08.15

Den 16. mars startet den to uker lange workshopen i undervannsteknologi. Dette er et årlig samarbeid mellom Høgskolen i Bergen og Universitetet i Vila Velha. Avtalen innebærer at undervannsteknologistudenter fra Hib og petroleumsstudenter ved Universitetet i Vila Velha reiser på besøk til hverandre annet hvert år. Studentene bor da hjemme hos hverandre slik at de kan bli bedre kjent og skape relasjoner og kontakter som forhåpentligvis vil vare utover i arbeidskarrieren. Dette var 5. gangen workshopen ble arrangert, og det var denne gangen studentene fra Norge sin tur til å reise ned til Brasil. Totalt var vi 35 stykker som reiste.

I løpet av de to ukene var vi på flere bedriftbesøk, blant annet hos Petrobras ogTechnip. Det ble også holdt flere interessante foredrag på Universitetet. I tillegg var det satt opp sosiale arrangement som grillfest og båttur.

Workshopen var ferdig 27. mars, og det var da flere studenter som valgte å reise videre til Rio de Janeiro for å tilbringe deler av påsken der. Totalt var det en svært vellykket tur, både med tanke på det akademiske utbyttet og det sosiale.

workshopbrasil
Velkomstseremonien ved Universitetet i Vila Velha

Skrevet av Katja Heinänen – student, Undervannsteknologi – drift og vedlikehold

 

 

/ About the blogger
Bunnsolid Media Medieansvarlig, Bunnsolid

/ Comment