/ Archive

Utdanningsmesse

REKRUTTERING / Written by 19.02.14

18. og 19. Februar gikk årets utdanningsmesse TaUtdanning av stabelen i Grieghallen. Dette er en årlig messe med mål om å gjøre valg av utdanning og studier enklere.  Et bredt spekter av utdanningstilbud, fra folkehøyskole til universitet var representert.

Foto: Madeleine Dømbe

TaUtdanning 2014

På Høgskolen i Bergen sin stand var Bunnsolid og studenter ved vår søsterlinje i Florø sterkt tilstede for å promotere linjene for Undervannsteknologi. I løpet av de to dagene var det mye mennesker innom standen og vi kan slå fast at blant de fremtidige ingeniørspirene var Undervannsteknologi den linjen flest var interesserte i.

Vi takker for praten og håper vi ser alle igjen til høsten.

Foto: Madeleine Dømbe

TaUtdanning 2014

Foto: Madeleine Dømbe

/ About the blogger
William Edland Leder, Linjeforeningen Bunnsolid

Student, Undervannsteknologi - Drift og Vedlikehold.

/ Comment