/ Archive

Fagdag Undervannsteknologi

REKRUTTERING / Written by 20.10.13

Mandag 14.10 gikk årets fagdag av stabelen på Straume. Fagdagen, den andre i rekken, arrangeres av Bunnsolid og NCE Subsea. Tanken bak fagdagen er at de nye studentene skal bli kjent med noen av de bedriftene som tilbyr praksisplass. I tillegg  er arrangementet en anledning for tredjeklasssingene til å møte bedrifter i forkant av semester- og bacheloroppgaver. Andreklassingene er selvfølgelig også tilstede. Noen for å skaffe seg sommerjobb, mens andre er der for å knytte kontakter og bli bedre kjent med ulike firma. Fagdagen er det eneste arrangementet der bedrifter har sjansen til å møte alle kullene i undervannsteknologi på en gang.

Dagens program begynte med en kort velkomst av Bunnsolids formann, Torbjørn Mohn Matre. Første innlegg ble holdt av Trond Olsen fra NCE Subsea. Et engasjerende innlegg om subseabransjen hvor han uten problemer greide å overbevise alle studentene i lokalet om at de har valgt rett studie. Etter dette var det duket for en høytidlig utlevering av prisen for beste blogginnlegg. Årets vinner, Øyvind Støylen måtte frem å motta prisen fra NCEs Heidi Skålevik.

Bedriftspresentasjoner er en fast del av fagdagen og bedriftene fikk god tid til å presentere seg selv. Det er ikke noe krav til å stille med presentasjon, men det er en klar fordel rundt oppmerksomheten til bedriften. Bedriftene som var tilstede på årets fagdag var: Reinertsen, FMC, Oceaneering og Argus Remote Systems.

Fagdag 2013

Fagdag 2013

 

Fagdag 2013

Fagdag 2013

 

Etter bedrifstpresentasjonene var det duket for mat og mingling. I tradisjonens tro var det tapas som stod på menyen, i år levert av Solheim Kjøtt. Gratis mat er noe alle studenter setter pris på alle ble mett. I fellesområdet utenfor klasserommene hadde bedriftene satt opp stands og i mellom all maten kunne studentene stille spørsmål, samt lodde stemningen rundt sommerjobb og oppgaveskriving.

 

Fagdag 2013

Fagdag 2013

Fagdag 2013

Fagdag 2013

Fagdag 2013

Fagdag 2013

 

Arrangementet avsluttet kl 13 og tilbakemeldingene fra både bedrifter og studenter var veldig gode.

Vi i Bunnsolid håper vi ser igjen alle sammen til neste år.

 

/ About the blogger
William Edland Leder, Linjeforeningen Bunnsolid

Student, Undervannsteknologi - Drift og Vedlikehold.

/ Comment