/ Archive

Undervannsteknologi i Florø

UTDANNING / Written by 31.08.13

Som noen kanskje har fått med seg, så har Høyskolen i Bergen denne høsten åpnet et nytt studie i Florø. For Florø er dette helt spesielt fordi de hverken har universitet eller høyskole fra før av. Linjen som er åpnet er Undervannsteknologi- Norges mest spennende ingeniørfag.

SONY DSC

Den 15.august dro Malin Lie Gulbrandsen og Torbjørn Mohn Matre fra styret i Bunnsolid, sammen med lektor Jan Ove Mjånes til Florø for å ønske de nye studentene velkommen. Studiekoordinator Øyvind Østrem var den første til å hilse på de nye studentene, og han fortalte litt om hvordan studiehverdagen kom til å bli. Det ble informasjon om studiet og skolen, og liten historie om Florø by, før det gikk videre til omvisning av lokalene som elevene skal bruke.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

På kvelden stod det sosiale i fokus. Det ble arrangert en blåtur og alle studentene, samt lærere fikk oppleve havrafting.

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

SONY DSC

Etter raftingen var det duket for fest der havets delikatesser var kveldens tema.

SONY DSC                           SONY DSC

Siste dag var det klart for Institutt for Maskin- og Marinfag sin årlige konkurranse. Den går ut på å lage en plattform av papir som skal være lettest mulig, samt tåle mest mulig vekt. Studentene jobbet flittig i flere timer for å få det beste resultatet og mer enn en plattform ble klemt flat.

SONY DSC       SONY DSC

SONY DSC             SONY DSC

/ About the blogger
Malin Lie Gulbrandsen Student, Høgskolen i Bergen

/ Comment
/ Other Comments
  • September 4th, 2013 – 21:55William Edland

    “For et flott innlegg! Dette så ut som en kjempetur. Håper vi greier å få til flere besøk, begge veier.”

    Reply