/ Archive

Vi vant igjen!

UTDANNING / Written by 19.07.13

Vi har rundet midten av juli måned og det betyr at første runde i tildeling av studieplasser er unnagjort. En seanse så spennende for dem det gjelder at det burde vært sendt på tv. Undervannsteknologistudiet er i år igjen det studiet ved Høgskolen i Bergen (HiB) med den høyeste søkermassen. Studiet krever også det høyeste snittet. 56,8 var poenggrensen ved ordinært opptak noe som plasserer studiet på landstoppen poengmessig. Om du som leser dette har kommet inn er det bare til å gratulere, om du er en av de 204 som står på venteliste så er det bare til å stå på og ikke gi opp. For de som allerede studerer landets mest populære ingeniørutdanning er det bare til å nyte de siste tre ukene med ferie.

Photo: FMC Technologies

Photo: FMC Technologies

 

/ About the blogger
William Edland Leder, Linjeforeningen Bunnsolid

Student, Undervannsteknologi - Drift og Vedlikehold.

/ Comment
/ Other Comments
 • July 19th, 2013 – 11:33Marit

  “ÅJ! det var høyt. Vet du hva det var på primær også?”

  Reply
  • July 20th, 2013 – 23:47William Edland

   “Alle tallene kan hentes på Samordna Opptak sine sider :)”

   Reply