/ Archive

Eksamenstid

UTDANNING / Written by 10.05.13

Eksamenstiden er et like sikkert vårtegn som både russ og konfirmasjon. Et semester går raskt mot slutten og en god del studenter ved Undervannsteknologi angrer på at de ikke har lest mer hittil i år. Stikkord under denne perioden er lange dager og så mye kaffe at vi lett kunne finansiert julebordet til Friele.

Knallhard eksamenslesing.

Knallhard eksamenslesing.

Vi som studerer Undervannsteknologi har sannsynligvis de fineste lokalene man finner på Høgskolen i Bergen. Bygget ble ferdigstilt sommeren 2012 og etasjen vår innholder både grupperom og kjøkkenfasiliteter. Dette er elementer som helt klart hjelper oss gjennom en hektisk periode. Grupperommene er flittig brukt og fylles fort, så det lønner seg å komme tidlig. Kjøkkenkroken er rosinen i pølsen. Den er taktisk plassert i senter av lokalet og alltid omsluttet av studenter. Den doble moccamasteren er alltid på og microen vår har så mye brukstid at vi burde søkt konsesjon fra Statens Strålevern.

Når eksamensperioden er over skal en del av oss over i utplassering, noen skal ut i sommerjobb, mens andre tar en velfortjent ferie. Ønsker alle lykke til!

Toromiddager ferdigstilles på løpende bånd.

Toromiddager ferdigstilles på løpende bånd.

 

Skjermbilde 2013-05-11 kl. 09.24.21

Micro med pizzafunksjon. Noe av det viktigste vi har.

 

/ About the blogger
William Edland Leder, Linjeforeningen Bunnsolid

Student, Undervannsteknologi - Drift og Vedlikehold.

/ Comment