/ Archive

En del av Vekstlandet

REKRUTTERING / Written by 07.05.13

Den 25. april arrangerte Business Region Bergen Norges første rekrutteringsfestival, Vekstivalen. En event som var en del av deres nye kampanje ”Vekstlandet”, som skal fremme Bergensregionens mange spennende arbeidsmuligheter. På denne festivalen bidro bedrifter fra alle typer næringer i Bergensregionen med stands og alle studenter var invitert.

32 000 arbeidsplasser skal fylles opp

32 000 arbeidsplasser skal fylles opp

Vi i linjeforeningen Bunnsolid ble invitert som representanter fra subseanæringen. Vi hadde vår egen stand og fortalte om alle mulighetene i arbeidslivet innenfor subsea, men også hvor kjekt det er å studere ved denne linjen. Vi fikk presentert linjen til noen nysgjerrige studenter som har søkt plass på Undervannsteknologilinjen og til bedrifter som var ute etter folk med en slik kompetanse.

Underveis på Vekstivalen var vi representert på scenen i et “talkshow”-konsept hvor folk fra de forskjellige næringene svarte på spørsmål fra salen og fortalte om mulighetene i deres næring. Vi var også med på en liten test der vi skulle koble sammen fire rør med bind for øynene. Lettere sagt enn gjort.

Vi er veldig glad for at vi fikk være med på dette arrangementet og gleder oss til neste år!

Representanter fra Bunnsolid på scenen

Representanter fra Bunnsolid på scenen

Standen vår

Standen vår

 

 

 

/ About the blogger
Torbjørn Mohn Matre Student, Bunnsolid

/ Comment
/ Other Comments
  • May 15th, 2013 – 11:51Tobby Sander Tomassen

    “Takk for at dere stilte opp på en slik positiv måte og var med på å gjøre den første Vesktivalen til en suksess!”

    Reply
  • May 15th, 2013 – 11:52Tobby Sander Tomassen

    “Takk for at dere stilte opp på en slik positiv måte og var med på å gjøre den første Vekstivalen til en suksess!”

    Reply