/ Archive

SPE One Day Seminar

REKRUTTERING / Written by 25.04.13

Den 10. april fikk UVT-studentene muligheten til å delta på SPE arrangementet “One Day Seminar” i Grieghallen. One Day Seminar blir arrangert årlig, og ble i år holdt for 20. gang. På arrangementet får du muligheten til å snakke med de forskjellige bedriftene på stands og til å delta på interessante forelesninger om spennende ny teknologi.

Som medlemmer av SPE sin gruppe for studenter “Young Professionals” fikk vi også muligheten til å gjeste middagen senere på kvelden. Vi fikk fantastisk mat og et nydelig musikalsk innslag av Josefin Winther.

Denne filmen viser litt hvordan SPE – One Day Seminar er, bildene er for det meste fra 2012

Trude Drevland, Ordfører i Bergen, åpnet showet

 

God stemning på Halliburton sin stand

 

SPE - One Day Sceminar 20år

SPE One Day Seminar 20år

Hovedrett

 

Middag på scenen i Grieghallen

Alt i alt et veldig vellykket arrangement.

/ About the blogger
Marit Vossgård Student, UVT, Bunnsolid

/ Comment